Clubkampioenschappen

Van donderdag 8 tot en met zondag 11 september 2022 worden de clubkampioenschappen gespeeld voor alle Breekpunters van 16 jaar en ouder. Schrijf je voor 28 augustus in voor herenenkel, damesenkel en/of voor een gemengd dubbel en word clubkampioen! Inschrijven kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/AAB21C9F-EC9B-451F-B2E4-9D5FCEAA4F12

Meedoen kost € 12,50 inclusief muziek op vrijdagavond en de maaltijd/de barbecue die op zaterdagavond wordt georganiseerd.

Heb je voor de mix geen dubbelpartner, kun je ‘partner gezocht’ aanvinken, dan proberen wij een koppel te vormen. Als we zien dat er veel dames of juist veel heren over zijn, voegen we mogelijk een dubbelonderdeel toe.

Afhankelijk van het totaal aantal inschrijvingen wordt donderdagavond gebruikt, je kunt maximaal één verhindering opgeven, maar niet voor vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Bardienst tijdens clubkampioenschappen

Dankzij jullie fantastische inzet tijdens het open toernooi was de bar goed bezet. We hopen ook tijdens de clubkampioenschappen een beroep op jullie te mogen doen! Hierover worden jullie nog benaderd.