Historie

Meer dan 25 jaar

TV Breekpunt is in 1993 opgericht door de bewonersorganisatie Regentes Valkenbosch (REVA), en heeft de afgelopen jaren een bijzondere positie verworven in de buurt. Het park is een stadsoase in een druk gedeelte van Den Haag. Het is er groen, rustig en veilig. Mensen kunnen hier gebruik maken van vijf nieuw aangelegde all weather tennisbanen en kinderen kunnen spelen in en op het park. TV Breekpunt is naast tennisvereniging ook een Buurthuis van de Toekomst.

Buurtvereniging

Breekpunt is daarom een echte buurt tennisvereniging met veel leden uit de buurt. Het totale ledenaantal ligt zo rond de 350. De vereniging wordt door de leden en de vrijwilligers gemaakt tot wat hij is. Inzet van leden en vrijwilligers is daarom van groot belang voor de vereniging.

Focus op de jeugd

Breekpunt is een tennisvereniging met de focus op de jeugd. Veel jeugd uit de buurt heeft hier zijn weg gevonden naar ons Top Jeugd project. De RKF ondersteunt TV Breekpunt daarom ook al sinds jaren. Is er dan wel plaats voor senioren? Ja natuurlijk. Ook de volwassenen kunnen uitstekend terecht bij TV Breekpunt. Zowel om vrij te spelen of te lessen. De volwassenen spelen fanatiek mee in zowel de voorjaars- als de herfstcompetitie van de KNLTB. De vereniging kent een aantal commissies waar de leden al hun energie en creativiteit in kwijt kunnen v.w.b. het organiseren van activiteiten, het clubblad, de jeugdactiviteiten, de competitie, sponsor werving en alle andere denkbare onderdelen van een bruisende vereniging.