Senioren FIT

Op het terrein van Tennisvereniging Breekpunt bevindt zich een groepje onverslaanbare Galliërs, euh excuus, senioren. Door wind en weer komen ze bij elkaar, om onder professionele begeleiding van een sport coördinator van de SWSDH, hun fysieke gesteldheid de juiste boost te geven.

Minimaal 3x per week werken zij aan hun balans, kracht en uithoudingsvermogen. Voor degenen die hun nieuwe wendbaarheid eens op de proef willen stellen worden er ook tennislessen aangeboden. Deelnemers die ook de tennislessen volgen, kunnen buiten de lesuren van het project van alle faciliteiten van TV breekpunt gebruik maken, dus vrijspelen, meedoen aan toernooien en competities etc.

Buiten het sportieve aspect neemt het sociale gedeelte ook een belangrijke rol in dit project. Door de uitjes, borrels en andere activiteiten zorgt en let iedereen op elkaar. Kortom; een mooie, gezellige en vooral sportieve club waar je met trots bij wilt horen. In deze groep zitten ook enthousiaste vrijwilligers die onderhoud doen op het terrein (groenvoorziening) en de banen.

Tarieven voor een jaar (april – t/m maart):

Seniorenfit lidmaatschap (gevarieerd sport)) € 175,00 / met Ooievaarspas € 87,50

Seniorenfit lidmaatschap (met tennis): € 230,00 / met Ooievaarspas € 115,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ivo van Boheemen: 06-43204046