Outside the box

Is je tegenstander niet moe te krijgen, maar ben jij al kapot na een sprintje trekken om de bus te halen? Dan is het NU tijd om je conditie te verbeteren.

In november 2019 zijn TV Breekpunt en OutsideTheBox een samenwerking aangegaan voor het verbeteren/behouden van de gezondheid van de bewoners van Den Haag. Of jij nu sterker, gespierder of leniger wilt worden bij OutsideTheBox helpen wij jou met het realiseren van je doelen. In kleine groepen en met veel persoonlijke aandacht zorgen wij voor leuke, variërende trainingen in de buitenlucht. Gewoon op het terrein van TV Breekpunt.

Buiten het goede gevoel, de toenemende spierkracht en sterker uithoudingsvermogen zorgen wij dat je een gezond gewicht bereikt of weet te behouden.  Ben jij toe aan een leuke activiteit met vele fysieke voordelen? Boek dan jouw proefles hier!
Wil je eerst even rustig rondkijken op de website? klik dan hier.

Bij TV Breekpunt vind je meer dan alleen tennis. Buiten de gezelligheid, tennislessen en vele evenementen kan je dus ook al jouw sportieve ambities kwijt. TV Breekpunt probeert zoveel mogelijk voor haar leden te beteken en juist dit totale aanbod maakt de verenging uniek.