Bestel je eigen Breekpuntvest

Op veler verzoek nu te bestellen: een sportief Breekpuntvest, met logo achterop en je naam voorop! Er zijn meerdere kleuren en modellen beschikbaar in twee prijscategorie├źn, met en zonder hoodie. Voor 60 euro (of 57,50 als je per team bestelt) is er een warm vest, eerlijk geproduceerd, merk Russell, mooie pasvorm. Voor 41,50 euro krijg je een dunnere variant, goedkopere uitvoering, merk Fruit of the Loom.

Het logo wordt achterop geborduurd met de letters uitgesneden, zonder het witte vlak. Voorop komt je naam met het tennisballetje uit het logo. Eventueel kan het vest gesponsord worden, er komen dan nog kosten voor het borduren van een sponsorlogo bij (13,50 per vest).

Bestellen: per mail aan Lauracw@yahoo.com, of neem even contact op om te passen voor de juiste maatbepaling via 06 16384680. Er zijn twee pasvesten beschikbaar.

Leuk als we deze zomer allemaal met ons eigen Breekpuntvest spelen!

Klik hieronder voor de verschillende varianten en de mogelijke kleuren:

de mooiste kleurvariaties, Russell met hoodie – in dames en herenmodel

dames Russell zonder hoodie

heren Russell zonder hoodie

m/v Fruit of the Loom zonder hoodie

dames regular fit Russell met hoodie

heren regular fit Russell met hoodie

dames Fruit of the Loom met hoodie

heren Fruit of the Loom met hoodie