Vereniging

TV Breekpunt is in 1993 opgericht door de bewonersorganisatie Regentes Valkenbosch (REVA), en heeft de afgelopen jaren een bijzondere positie verworven in de buurt. Het park is een stadsoase in een druk gedeelte van Den Haag. Het is er groen, rustig en veilig. Mensen kunnen hier gebruik maken van vijf nieuw aangelegde all weather tennisbanen en kinderen kunnen spelen in en op het park. TV Breekpunt is naast tennisvereniging ook een Buurthuis van de Toekomst.

Breekpunt is daarom een echte buurt tennisvereniging met veel leden uit de buurt. Het totale ledenaantal ligt zo rond de 350. De vereniging wordt door de leden en de vrijwilligers gemaakt tot wat hij is. Inzet van leden en vrijwilligers is daarom van groot belang voor de vereniging. 

Breekpunt is een tennisvereniging met de focus op de jeugd. Veel jeugd uit de buurt heeft hier zijn weg gevonden naar ons Top Jeugd project. De RKF ondersteunt TV Breekpunt daarom ook al sinds jaren. Is er dan wel plaats voor senioren? Ja natuurlijk. Ook de volwassenen kunnen uitstekend terecht bij TV Breekpunt. Zowel om vrij te spelen of te lessen. De volwassenen spelen fanatiek mee in zowel de voorjaars- als de herfstcompetitie van de KNLTB. De vereniging kent een aantal commissies waar de leden al hun energie en creativiteit in kwijt kunnen v.w.b. het organiseren van activiteiten, het clubblad, de jeugdactiviteiten, de competitie, sponsor werving en alle andere denkbare onderdelen van een bruisende vereniging.

 

Ooievaarspas gemeente Den Haag

Bij TV Breekpunt kun je tennissen met je Ooievaarspas. Wij vinden het van belang dat iedereen toegang heeft tot sportmogelijkheden en bieden daarom zowel lidmaatschap als tennisles (in combinatie met een lidmaatschap) aan tegen een zeer sterk gereduceerd tarief. Kinderen betalen helemaal niets wanneer tennis hun eerste sport is. Is tennis je tweede sport dan betaal jezelf 50% van de contributiekosten. Ook volwassenen kunnen met hun Ooievaarspas bij TV Breekpunt terecht. 

 

TV Breekpunt kent verschillende commissies die zorgdragen voor o.a. het park onderhoud, sponsoring, communicatie, competitie, activiteiten, de jeugd, de kantine, etc. Van de leden wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen aan een van de commissies. TV Breekpunt dat ben jij! 

 

Lidmaatschap kun je opzeggen d.m.v. dit formulier. Zeg voor 31 december op en voorkom 15,- euro KNLTB kaart kosten.

 

Kosten lidmaatschap:

Jaarkaart volwassenen € 220,- / met ooievaarskaart € 107,50 

Jaarkaart jeugd € 135,- / met ooievaarskaart € 67,50

Dagkaart (tennissen tot 15:00 uur) € 130,- 

Dagkaart (tennissen tot 15:00 uur) met ooievaarskaart € 62,50

Studentenkaart (met bewijs van inschrijving dagonderwijs) € 140,- 

Seizoen senioren loopt van april-maart

Seizoen junioren loopt van september-augustus 

Lidmaatschap opzeggen s.v.p. voor 31 december

Kosten Baanhuur:

Introducee: €5,- per half uur per introducee.
Baanhuur: €20,00 per uur
Baanhuur: €75,00 per 5 uur

Reserveren mail naar secretariaat@tvbreekpunt.nl 

Agenda

vrijdag 16 november 2018

09:00 - 22:30

Herfstcompetitie  Inhaaldagen vrijdag, zaterdagen zondag competitie

zaterdag 17 november 2018

09:00 - 22:30

Herfstcompetitie  Inhaaldagen vrijdag, zaterdagen zondag competitie

zondag 18 november 2018

09:00 - 22:30

Herfstcompetitie  Inhaaldagen vrijdag, zaterdagen zondag competitie

Naar de volledige agenda »

Highlights