Nieuwsupdate maart 2022

 

  • Vergeet niet dat aanstaande zaterdag de ALV is! Om 12:00u start die. Daarna doen we een klein toernooitje. Je hoeft je daar niet voor op te geven.
  • Het is zover, de toernooicommissie is gestart met de organisatie van het TV Breekpunt Open Dubbeltoernooi 2022! Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 18 tot en met zondag 26 juni 2022.
    De commissie is nog hard op zoek naar sponsoring. Heb jij een eigen bedrijf of iemand in de omgeving en zie jij het zitten om te sponsoren, dan hoort de commissie dat graag via toernooibreekpunt@gmail.com. Sponsoring is mogelijk in de vorm van een eenmalig geldbedrag, maar er kan ook gedacht worden aan het uitgeven van prijsjes voor de winnaars van het toernooi. De commissieleden bespreken graag de mogelijkheden met je. De bedrijfsnaam komt bij alle communicatie-uitingen te staan en bereikt ook de andere tennisverenigingen in Den Haag. Natuurlijk is dit mailtje ook voor iedereen meteen de uitnodiging om mee te doen aan het toernooi! We zien jullie graag daar!
  • Vanaf 1 april begint de competitie weer. Er is in de weekenden (vanaf vrijdagavond) iets minder ruimte om vrij te spelen. Je kan natuurlijk ook komen aanmoedigen šŸ™‚
Sportieve groet,
Bestuur en toernooicommissieĀ TV Breekpunt Open Dubbeltoernooi 2022