Nieuwsupdate februari 2022

Het kan langzamerhand weer en dus wordt het georganiseerd: in deze update verschillende snel uit de grond gestampte Breekpuntactiviteiten. Maar ook dagdagelijks mag de kantine weer worden gebruikt. De coronacheckapp is daarbij een vereiste. En: tennissen kan weer zonder beperkingen.
Na alle coronaperikelen wordt het hoog tijd om elkaar te zien. Kom daarom op zaterdag 26 februari naar het T.V. Breekpunt warme wintertoernooi. De capaciteit in de kantine is ivm corona nog beperkt. Daarom gaan we jullie buiten verwarmen met erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk. Meld je snel aan via deze link. We starten 26 februari om 13.00 met erwtensoep en sluiten om ca. 16:00 af met glühwein en warme chocomel.
Met Breekpunt naar de Daviscup op zaterdag 5 maart in den Haag
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart speelt het Nederlandse Daviscupteam tegen het ijzersterke Canada in sportcampus Zuiderpark. Dit belooft een prachtige ontmoeting te worden met Griekspoor, Van de Zandschulp namens Nederland en uit Canada wereldtoppers Dennis Shapovalov en F├ęlix Auger-Aliassime. Op dit moment is nog niet bekend of er publiek bij mag zijn, maar de voortekenen zijn positief. Vind je het leuk om mee te gaan? Meld je dan via┬ádeze link voor de Davis Cup Appgroep┬áom afspraken te maken als er meer bekend is over de kaartverkoop (voor welk vak op de tribune we kaartjes gaan kopen etc.).
Op zaterdag 12 maart is weer de vrijwilligersactie van NLdoet. TV Breekpunt grijpt deze gelegenheid graag aan om het terrein weer competitie-klaar te maken. Help je mee? Van 10:00 tot 15:00 uur gaan we aan de slag, inclusief lunch. Ook als je maar een paar uurtjes komt helpen, zijn we al erg blij. Meld je aan door te mailen naar stichtingttt@gmail.com
Graag tot dan! 
Wieke namens Stichting TTT, Pieter namens de activiteitencommissie en Jolien namens het bestuur