Nieuwsupdate januari 2022

Allereest de allerbeste wensen namens het bestuur. Een goed begin van het nieuwe jaar met de versoepelingen waardoor we weer bijna helemaal zonder restricties mogen tennissen!

De kantine is sowieso voorlopig wat minder toegankelijk: de gemeente is inmiddels begonnen met het grondig opknappen van het pand: ramen en gevel. Dit duurt tot eind maart, dan kunnen de steigers weg.

Ervan uitgaande dat we later dit jaar wel weer wat kunnen nuttigen in de kantine bij deze een oproep voor vrijwilligers die tijdens de voorjaarscompetitie een bardienst willen draaien. Het gaat om vrijdagavond van 18.30-24.00 en zaterdag van 10.30-18.00.

Nog een vrijwilligersoproep: we zijn op zoek naar iemand die inkopen voor de kantine kan gaan doen en deel uit wil maken van de barcommissie.

Dan enkele vooraankondigingen, neer informatie volgt:

  • de┬áAlgemene Leden Vergadering. Die staat gepland op zaterdag 26 maart┬áen na afloop doen we uiteraard een tennistoernooitje.
  • klusdag op zaterdag 2 april,┬áheel gezellig en hoog nodig ­čÖé
  • het Open Toernooi; bij de KNLTB is die aangevraagd voor de week van maandag 20 juni┬á2022.

Maar ook nu al kunnen we tennissen! De nieuwe ronde van de ladder start op 24 januari (dubbel en enkel). Als je mee wil doen met de volgende speelronde, meld je dan aan voor aanstaande maandag.

Deelnemers die al meededen aan de ladder worden automatisch ingedeeld. Wil je niet meedoen aan de eerste ronde? Zet dan de clubladder op “pauze”, dat kan via de app of de site.┬á Zowel voor de Single als Dubbel Clubladder kun je je voor ├ęlke speelronde aan of afmelden bij instellingen -> rondes overslaan.┬á Wil je niet meer meedoen? Selecteer dan in de Clubladder-app bij instellingen “stoppen”. Mocht je niet meteen kunnen meedoen: je kan altijd op een later moment instromen.┬á Hoe werkt de Clubladderapp? Download de gratis app ‘clubladder’ van sportconnexions op je smartphone (android en iphone) en selecteer de T.V. Breekpunt enkel of┬á dubbelladder. Of meld je via deze links aan via de site: voor de┬áenkel deze┬áen voor de┬ádubbel deze.

Groeten van het bestuur