Clubkampioenschappen 2021

Op 10, 11 en 12 september 2021 is het weer tijd voor de T.V. Breekpunt clubkampioenschappen! Schrijf je vóór 29 augustus in voor de herenenkel, damesenkel en/of gemengd dubbel en wordt clubkampioen!

Van vrijdagavond 10 t/m zondagmiddag 12 september gaan we er een topweekend van maken, met op zaterdag een gezellige barbecue. De rest van het activiteitenprogramma voor dit weekend volgt nog! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de situatie t.a.v. de verlichting starten we zondagmiddag 5 september al met de eerste wedstrijden.

De categorieën die we gaan spelen zijn herenenkel, damesenkel en gemengd dubbel (leeftijd 16+). Per categorie maken we een indeling op verschillende niveaus. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er gespeeld worden in poules of met een afvalsysteem. Je kunt je inschrijven voor 2 onderdelen, dus je kunt singelen en mixen combineren. Heb je nog géén mixpartner? Meld je dan ook zeker aan en kies voor “partner gezocht” bij je inschrijving voor de gemengd dubbel. Wij proberen je dan in te delen met een gezellige Breekpunter van jouw niveau. We willen iedereen de gelegenheid geven om deel te nemen aan de enkel én de dubbel. In principe wordt iedereen in de gemengd dubbel ingedeeld. Maar omdat er de afgelopen jaren een vrij groot “damestekort” was bij de clubkampioenschappen zullen we bij ongelijke aanmeldingen naast de mix ook nog een herendubbelpoule inpassen in het schema.

Inschrijving kost € 12,50,-, inclusief de barbecue op zaterdagavond. In principe moet je het gehele weekend beschikbaar zijn, zodat we de wedstrijden ingepland krijgen. Mocht je toch deels verhinderd zijn, geef dit dan door via het opmerkingenveld bij de inschrijving, zodat we kunnen kijken of we daar rekening mee kunnen houden. Ook vragen we jullie om bereid te zijn om dit weekend een paar uur achter de bar te staan. Vele handen maken licht werk tenslotte, hierover wordt je nog benaderd.

Blok nu snel vrijdag 10 september vanaf 17.00 uur, zaterdag 11 september de hele dag en zondag 12 september tot 18.00 uur, inclusief de zaterdagavond voor de barbecue én wedstrijden! Zondagmiddag 5 september wordt er indien nodig ook gespeeld, deze “voormiddag” kan je wel als verhindering opgegeven net als vrijdagmiddag van 17-18.

Geef je op via mijnknltb.toernooi.nl 

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar toernooibreekpunt@gmail.com. Wij hebben er zin in en hopen dat jullie allemaal mee zullen doen! Word jij een van de clubkampioenen van dit jaar?

Groeten,

Toernooicommissie T.V. Breekpunt

Thomas, Robert, Ruby, Pieter