Tennissen in de zomer bij TV Breekpunt

Beste leden, aspirant leden, bezoekers en belangstellenden,

De vakantieperiode is aangebroken, en dat is ook altijd te merken bij Breekpunt.

Er kan  veel vrij getennist worden, want er zijn overdag door de weeks alleen van 10 tot 11 uur lessen aan schoolkinderen, bijna de hele vakantie door. Vanaf 10 uur is het park dus open. Voor omwonenden is het niet prettig, en bij de sleuteladressen wordt het niet op prijs gesteld als voor die tijd wordt aangebeld voor een sleutel. Let op dat je een opgehaalde sleutel altijd terugbrengt op het adres waar je hem gehaald hebt.

De kantine zal binnen zoveel mogelijk gesloten zijn, om ongewenste bezoekers buiten te houden en onze materialen veilig te stellen. Als je last hebt van hangjongeren die ons terrein graag gebruiken in de zomer, geef dan gerust aan dat ze te gast zijn en dat ze zich als zodanig moeten gedragen.

De komende weken zijn er op maandag-, dinsdag- en woensdagavond zomerlessen.

Op vrijdagavond zijn, totdat de competitie weer begint, banen gereserveerd voor tossen. Iedereen is welkom vanaf 19 uur, en ter plekke wordt een indeling gemaakt. De ideale manier om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten!

Zijn er nog vragen of opmerkingen, mail dan even naar secretariaat@tvbreekpunt.nl.

Veel tennisplezier

Bestuur TV Breekpunt

Sjef, John, Jolien en Rogier