Clubkampioenschap 2019 groot succes

In het zonovergoten weekend van 21-23 juni werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Er werd gespeeld voor de titel DE, HE en MD. Er waren verschillende poules en op zondag namiddag was de ontknoping in de mixdubbels. Leuke, spannende wedstrijden en super gezellige sfeer op het park.

Op vrijdagavond werd er afgetrapt met de wedstrijden, aansluitend was er een gezellige ’90’s disco. Tot laat bleef het gezellig druk op de dansvloer.

Zaterdagochtend stonden de eerste wedstrijden om 9:30 al weer op de baan. De hele dag en avond waren er wedstrijden met tussendoor een geslaagde BBQ voor alle deelnemers en aanhang.

Zondag was zeer warm weer voorspeld en daar hebben de spelers ook goed last van gehad. In de namiddag de finales voor de mixdubbels met mooie partijen en verdiende winnaars.

De prijsuitreiking ging nog gepaard met het opmaken van de BBQ left-overs maar die gingen er goed in. Volgend jaar streeft de toernooicommissie er naar om het geslaagde Breekpunt Dubbel Toernooi te verzetten naar deze week in juni (i.p.v. maart) en dan voor het clubkampioenschap een ander weekend te zoeken.

hier nog enkele leuke foto’s van de deelnemers.