Interne zomercompetitie 2019

Dit jaar organiseert TV Breekpunt wederom de interne zomercompetitie! We hopen er samen met jullie een mooie tenniszomer van te maken met veel gezelligheid op het park en spannende wedstrijden. We hebben poules gemaakt van 4-5 personen gemaakt.

Hoe werkt het?

Er is een poule-indeling met contactgegevens aan alle deelnemers gestuurd. Je speelt een wedstrijd tegen elke speler in de poule. De wedstrijden plan je onderling op een voor jullie geschikt moment (vanaf 1 juni tot 1 september). Maak bijvoorbeeld een appgroep met je poule aan om de wedstrijden te plannen.

Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets met een derde set (dus géén super-tiebreak). Reken voor het plannen van een wedstrijd gemiddeld ongeveer 1,5 uur. We kunnen geen “baangarantie” geven. Gebruik voor het reserveren van een baan de knltb club-app. Zeker op drukke momenten kan het altijd een keer gebeuren dat je wordt “afgehangen”. Met name overdag en in de weekenden is het vaak wat minder druk.

We sluiten de zomercompetitie af met een slottoernooi op zondag 1 september van 12.00u tot 16.00u. De winnaars worden dan in het zonnetje gezet. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Is het hek dicht? Dan kunnen de sleutels bij één van de bekende sleuteladressen opgehaald worden: bij Familie Van der Molen (Teijlerstraat 92), Mickel & Marianne (Noorderbeekdwarsstraat 53) of Patrick (Teijlerstraat 113). Na afloop moeten de sleutels weer op hetzelfde adres teruggebracht worden!

Invoeren uitslagen

De winnaar voert de uitslag in door in te loggen op toernooi.nl [verdere instructies zie mail aan deelnemers.]

Heel veel speelplezier!