Inschrijven Najaarscompetitie 2019

Na een heel succesvolle en sportieve voorjaarscompetitie is het nu al weer snel tijd om je aan te melden voor de najaarscompetitie. Bijgevoegd de link naar het inschrijfformulier en wat achtergrondinfo van de KNLTB. Meld je voor 24 juni a.s. aan met je team, tennisklas of met een groepje tennismaatjes voor een van de vele verschillende competitievormen.

Leden van TV Breekpunt kunnen zich tot 24 juni inschrijven voor de najaarscompetitie 2019. De najaarscompetitie loopt van sept t/m okt en heeft in november inhaaldagen. Je kunt je individueel inschrijven en bij de inschrijving aangeven in welk team of met welke leden je een team wilt vormen. klik hier voor de link naar het inschrijfformulier. Alle info over data, tijden, invallen, verregenen, herfstvakantie, dispensatie vind je hier!